ایتالیا-فرانسه-اسپانیا
تاریخ حرکت : چهارشنبه ، 15 آذر 1396
مدت اقامت : 4 شب ، 3 شب ، 3 شب
نام هتل سرویس ارز 2 تخته 1 تخته کودک با تخت نوزاد تخفیف
4 ستاره
4 ستاره
4 ستاره
BB
یورو
 
تومان
---
+
---
0
+
0
2,190
+
3,500,000
490
+
900,000
---
4 ستاره
4 ستاره
4 ستاره
BB
یورو
 
تومان
---
+
---
0
+
0
2,190
+
3,500,000
490
+
900,000
---

خدمات تور * خدمات اخذ ویزا شینگن
* بلیط رفت وبرگشت
* پرواز های داخلی اروپا
* اقامت درهتلهای 4 ستاره با صبحانه
* ترانسفرفرودگاهی
* گشت شهری در هر شهر
* لیدرفارسی زبان
* بیمه مسافرتی
نکات مهم  هتل وپروازگارانتی میباشد.
 درصورت افزايش نرخ بليط هواپيماتا قبل ازحركت تور،تفاوت آن ازمسافردريافت خواهدشد
 برنامه فوق برطبق برنامه اوليه كارگزارتهيه وتنظيم شده است كه باتوجه به شرايط روزاحتمال جابجايی – حذف ويااضافه شدن گشت هاوتغييردرپروازهاي داخلی وهتل ها وجود دارد .
مدارک لازم مدارک لازم:
ترجمه ها بدون نیازبه تائیده دادگستری ووزارت امورخارجه می باشند
1)اصل گذرنامه باامضاء به همراه کپی از صفحه اول
الف)مدت اعتبارحداقل 6 ماه ازتاریخ ورود
ب)ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفرالزامی میباشد.
ج) گذرنامه های قبلی در صورت داشتن ویزا شنگن و کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، انگلیس
2- 2 قطعه عکس 4*3 رنگی،تمام رخ با زمینه سفید ، بدون لبخند
3-اصل وترجمه شناسنامه به همراه کپی ازکلیه صفحات آن
4-اصل وترجمه گواهی حساب بانکی بامهروامضاءبانک. (زمان صدورگواهی حساب بانکی حداکثر 10 روزقبلا تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد
الف)حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر
ب)سپرده­های بانکی ( تمکن مالی )
ارائه گردش حساب به زبان لاتین ازطرف بانک،قابل قبول است.
*می بایست حداقل موجودی در حساب یاسپرده برای هرنفر500.000.000ريال باشد.
5-اصل وترجمه سندمالکیت
6-اصل وترجمه مدارک شغلی:
الف)پزشکان: پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی ودانشنامه تحصیلی
ب)وکلا: پروانه وکالت
ج)مشاغل دولتی: حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی ، گواهی اشتغال به کار ( نامه ازسازمان مربوطه باذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی ) ،لیست بیمه 6 ماهه آخر یا گواهی از شرکت بیمه
د)بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی
ه)مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه ، ارائه اصل آخرین روز نامه رسمی آن شرکت ، لیست بیمه 6 ماهه آخر یا گواهی از شرکت بیمه
و)درصورت خویش فرمابودن: جوازکسب / آگهی تأسیس ، لیست بیمه در صورت رد شدن
ز)دانش آموزان،دانشجویان : اصل نامه اشتغال به تحصیل
برای دانش آموزانی که درسال تحصیلی قصد سفر دارند،علاوه برنامه اشتغال به تحصیل،ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه باذکرتاریخ سفرالزامی است.
7- برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر،همچنین خانم های متأهل که تنها سفرمی کنند،رضایتنامه محضری الزامی است.
8- اصل وترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه ‌دار.
حضورکلیه مسافرین جهت انگشت نگاری درسفارت الزامی است.
درصورتی که فرزندان هرکدام بطورجداگانه باپدریامادرسفرمیکنند اجازه خروج هریک ازطرفین (ولی غایب) به صورت محضری وترجمه شده همراه بامهروزارت امورخارجه الزامی است.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر ازسفر،نزد آژانس باقی می‌ماند.
چک رمزدار یاضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ400.000.000ريال دروجه آژانس.
کلیه مدارک نیازبه 2 سری کپی دربرگه A4 دارند.
توضیحات برنامه سفر :

روز اول : ورود به فرودگاه رم ، پس از عبور از قسمت کنترل پاسپورت در محوطه خروجی ، نماینده این شرکت در رم با تابلوی آرزوی سفر پارسیان به استقبال مسافرین خواهند آمد و مسافرین را به هتل منتقل خواهند نمود .

روز دوم : پس از صرف صبحانه، گشت تمام روز رم و بازدید از اماکن تاریخی رم

روز سوم : برنامه آزاد ( گشت اختیاری همراه با تور آپشنال )

روز چهارم: برنامه آزاد ( گشت اختیاری همراه با تور آپشنال )

روز پنجم : پس از تحویل اتاق ، حرکت همراه با لیدر به سمت فرودگاه رم جهت انتقال به پاریس و ورود به پاریس و اقامت در هتل (نماینده این شرکت در پاریس با تابلو آرزوی سفر پارسیان از شما استقبال خواهند نمود).

روز ششم: بعد از صرف صبحانه گشت تمام روزه پاریس

روز هفتم : برنامه آزاد ( گشت اختیاری همراه با تور آپشنال)

روز هشتم : پس از تحویل اتاق ها در پاریس همراه با لیدر و ترانسفر به سمت فرودگاه پاریس جهت عزیمت به بارسلونا و انتقال به هتل (نماینده این شرکت در بارسلون با تابلو آرزوی سفر پارسیان از شما استقبال خواهند نمود ).

روز نهم : بعد از صرف صبحانه گشت شهری تمام روز در بارسلونا

روز دهم: برنامه آزاد ( گشت اختیاری همراه با تور آپشنال)

روز یازدهم: حرکت از بارسلون به سمت به تهران همراه با ترنسفر فرودگاهی شهر بارسلون