بالی
از 17 شهریور 1396 تا 31 شهریور 1396
روزهای حرکت : جمعه
نام هتلموقعیت نوع اتاق ارز بزرگسال تخفیف
BALI RAIN
Kuta اتاق استاندارد
ريال
٤٩,٠٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٥٩,٠٠٠,٠٠٠
EDEN HOTEL
Kuta اتاق استاندارد
ريال
٥٠,٥٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٦٠,٥٠٠,٠٠٠
KUTA PARADIS
Kuta یک تخته
ريال
٥٤,٠٠٠,٠٠٠
---
اتاق استاندارد
ريال
٦٥,٠٠٠,٠٠٠
melia bali
Nusa اتاق استاندارد
ريال
٥٧,٠٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٧١,٠٠٠,٠٠٠
GRAND MIRAGE
Nusa یک تخته
ريال
٥٧,٥٠٠,٠٠٠
---
اتاق استاندارد
ريال
٧١,٠٠٠,٠٠٠
NUSA DUA BEACH
Nusa اتاق استاندارد
ريال
٥٩,٠٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٧٤,٥٠٠,٠٠٠
HARD ROCK
Kuta اتاق استاندارد
ريال
٥٩,٠٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٧٤,٠٠٠,٠٠٠
DISCOVERY
Kuta اتاق استاندارد
ريال
٦٠,٠٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٧٥,٠٠٠,٠٠٠
NIKKO
Nusa یک تخته
ريال
٦٢,٠٠٠,٠٠٠
---
اتاق استاندارد
ريال
٧٨,٠٠٠,٠٠٠
GRAND HYATT
Nusa یک تخته
ريال
٦٦,٠٠٠,٠٠٠
---
اتاق استاندارد
ريال
٧٩,٠٠٠,٠٠٠
THE LAGUNA
Nusa اتاق استاندارد
ريال
٦٩,٠٠٠,٠٠٠
---
یک تخته
ريال
٨٦,٠٠٠,٠٠٠

خدمات تور • پرواز ستقیم ماهان رفت و برگشت
• ٧ شب اقامت در هتل با صبحانه
• ترانسفر فرودگاهی
• راهنمای فارسی زبان
• بیمه مسافرتی ،یک گشت شهری با ناهار
• یک گشت خرید یا تور سافاری رایگان
• سیم کارت برای هر اتاق
• بیمه مسافرتی
• ویزای توریستی
نکات مهم  ارائه ضمانت نامه بانکی( ضمانت بازگشت از سفر ) به ارزش٥ میلیون تومانی الزامی می باشد
مدارک لازم  اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
 ٢ قطعه عکس ٣ در ٤ رنگی با پس زمینه سفید که تاره گرفته شده باشد .
 اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ٧ ماه + کپی از صفحه اول
 جواز کسب و یا ثبت شرکت یا گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل.
 پرینت حساب بانکی گردش ٣ ماه آخر با حداقل موجودی ١٠ میلیون تومان .
 ضمانت نامه بانکی( ضمانت بازگشت از سفر ) حداقل ٥ میلیون تومان
توضیحات • پرواز مستقیم ماهان ( رفت ١٨:١٠ / برگشت ٢١:١٠ )
• حداقل اعتبار پاسپورت ٧ ماه و مسئولیت کنترل پاسپورت از بابت ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر و تاریخ اعتبارپاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد و آژانس آرزوی سفر، مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت نخواهد داشت .
• در صورت عدم صدور ویزا از طرف سفارتخانه شرایط ابطال قرارداد مطابق با مقررات سازمان میراث فرهنگی و گردشگری اعمال می گردد.
• نرخ کودک زیر ٢ سال ٨٩٠,٠٠٠ تومان می باشد.
• در صورت پر بودن و جا ندادن هتل ، هتل مشابه ارائه خواهد شد.
• مدت اخذ ویزا ٧ روز کاری