تور نوروزی دور ایتالیا

مبدا تور
تهران
مقصد تور
میلان
ونیز
فلورانس
رم
تورهای ویژه
خدمات تور خدمات اخذویزا شینگن، بلیط رفت و برگشت پرواز مستقیم ایران ایر ، اقامت درهتلهای 4 ستاره با صبحانه ، ترانسفر فرودگاهی ، یک گشت شهری به همراه لیدرفارسی زبان،بیمه مسافرتی
نکات مهم تمامی مدارک برای ارائه به سفارت باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند .
هزینه ترجمه مدارک و ورود به سفارت به عهده خود مسافر می باشد .
ارائه ضمانت نامه بانکی ( 50 میلیون تومان هر نفر) الزامیست .
مدارک لازم مدارک لازم:
ترجمه ها بدون نیاز به تائیده دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند
1- اصل گذرنامه با امضاء به همراه با کپی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
ج) گذرنامه های قبلی در صورت داشتن شنگن یا ویزا کشورهای انگلیس، آمریکا ، کانادا و ...
2- 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
3-اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن
4- اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد
الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.
ب) سپرده­ های بانکی.
ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول است.
باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ريال باشد.
5- اصل و ترجمه سند مالکیت
6- اصل و ترجمه مدارک شغلی:
الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی
ب ) وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، لیست بیمه 6 ماهه اخیر ( گواهی اداره بیمه نیز کافی می باشد )
د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت، و لیست بیمه 6 ماهه اخیر ( گواهی اداره بیمه نیز کافی می باشد )
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار + اجازه کتبی از مدرسه
برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
7- برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.
8- اصل و ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­‌دار.
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
در صورتی که فرزندان هر کدام بطور جداگانه با پدر یا مادر سفر می کنند اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب) به صورت محضری و ترجمه شده همراه با مهر وزارت امور خارجه الزامی است.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می‌ماند.
چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 400.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.
کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.-
توضیحات هنگام ثبت نام پرداخت 50 درصد از هزینه تور الزامیست .
در صورت عدم ویزا از سوی سفارت ،10 درصد از هزینه کسر و مابقی مبلغ به مسافر عودت داده میشود .
servicesS
اقامت با صبحانه
اقامت هتل
بیمه مسافرتی
ترانسفر فرودگاهی
راهنمای تور فارسی زبان
گشت نیمروز شهری
ویزا
اینترنت وایرلس
بلیط رفت و برگشت
صبحانه
گشت شهری
آدرس تهران - بلوارمرزداران - بین خیابان سپهر و خیابان البرز- پلاک 143 - ساختمان دیپلمات- طبقه ی چهارم
شماره تماس 02145128
کانتر مرتبط با تور

مقصد تور اقامت
میلان
2 شب
ونیز
1 شب
فلورانس
2 شب
رم
2 شب
حمل و نقل رفت برگشت
تاریخ حرکت
دوشنبه ، 20 خرداد 1398
سرویس
BB
موقعیت
--
شروع قیمت ها : 1,490 یورو
تخفیف : ---
توضیحات : نرخ پرواز
نوع اتاق ارز بزرگسال کودک با تخت کودک بدون تخت
اتاق دو تخته استاندارد ( اتاق دو تخته)
یورو
1,490
1,050
400
اتاق یک تخته استاندارد ( یک تخته )
یورو
2,235
1,050
400