اتریش

مبدا تور
تهران
مقصد تور
وین
تورهای ویژه
خدمات تور خدمات اخذویزا شینگن، بلیط رفت و برگشت پرواز مستقیم اتریشی ، اقامت درهتلهای 4 ستاره ، ترانسفر فرودگاهی ، یک گشت شهری به همراه لیدرفارسی زبان،بیمه مسافرتی
نکات مهم همه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند
مدارک لازم همه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند ، ترجمه ها بدون نیازبه تائیده دادگستری ووزارت امورخارجه می باشند
1)اصل گذرنامه باامضاء به همراه کپی از صفحه اول
الف)مدت اعتبارحداقل 6 ماه ازتاریخ ورود
ب)ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفرالزامی میباشد.
ج) گذرنامه های قبلی در صورت داشتن ویزا شنگن و کشورهای آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، انگلیس
2- 2 قطعه عکس 4*3 رنگی،تمام رخ با زمینه سفید ، بدون لبخند
3-اصل وترجمه شناسنامه به همراه کپی ازکلیه صفحات آن
4-اصل وترجمه گواهی حساب بانکی بامهروامضاءبانک. (زمان صدورگواهی حساب بانکی حداکثر 10 روزقبلا تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد
الف)حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر
ب)سپرده­های بانکی ( تمکن مالی )
ارائه گردش حساب به زبان لاتین ازطرف بانک،قابل قبول است.
*می بایست حداقل موجودی در حساب یاسپرده برای هرنفر500.000.000ريال باشد.
5-اصل وترجمه سندمالکیت
6-اصل وترجمه مدارک شغلی:
الف)پزشکان: پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی ودانشنامه تحصیلی
ب)وکلا: پروانه وکالت
ج)مشاغل دولتی: حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی ، گواهی اشتغال به کار ( نامه ازسازمان مربوطه باذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی ) ،لیست بیمه 6 ماهه آخر یا گواهی از شرکت بیمه
د)بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین فیش حقوقی
ه)مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه ، ارائه اصل آخرین روز نامه رسمی آن شرکت ، لیست بیمه 6 ماهه آخر یا گواهی از شرکت بیمه
و)درصورت خویش فرمابودن: جوازکسب / آگهی تأسیس ، لیست بیمه در صورت رد شدن
ز)دانش آموزان،دانشجویان : اصل نامه اشتغال به تحصیل
برای دانش آموزانی که درسال تحصیلی قصد سفر دارند،علاوه برنامه اشتغال به تحصیل،ارائه اصل رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه باذکرتاریخ سفرالزامی است.
7- برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر،همچنین خانم های متأهل که تنها سفرمی کنند،رضایتنامه محضری الزامی است.
8- اصل وترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه ‌دار.
حضورکلیه مسافرین جهت انگشت نگاری درسفارت الزامی است.
درصورتی که فرزندان هرکدام بطورجداگانه باپدریامادرسفرمیکنند اجازه خروج هریک ازطرفین (ولی غایب) به صورت محضری وترجمه شده همراه بامهروزارت امورخارجه الزامی است.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر ازسفر،نزد آژانس باقی می‌ماند.
چک رمزدار یاضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ500.000.000ريال دروجه آژانس.
کلیه مدارک نیازبه 2 سری کپی دربرگه A4 دارند.-
توضیحات  هتل گارانتی میباشد.
 درصورت افزايش نرخ بليط هواپيماتا قبل ازحركت تور،تفاوت آن ازمسافردريافت خواهدشد
آدرس تهران -میدان ولیعصر-ابتدای خیابان کریم خان -نرسیده به خیابان به آفرین -پلاک292 واحد5
شماره تماس 02188949244
کانتر مرتبط با تور

مقصد تور اقامت
وین
5 شب
حمل و نقل رفت برگشت
تاریخ حرکت
04 آبان 1396 25 آبان 1396
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
سرویس
--
موقعیت
--
شروع قیمت ها : 850 یورو
تخفیف : ---
توضیحات : هزینه پرواز به نرخ روز به هزینه یورویی اضافه میگردد
نوع اتاق ارز بزرگسال
اتاق دو تخته استاندارد ( دو تخته ی استاندارد)
یورو
850
اتاق یک تخته استاندارد ( اتاق یک تخته)
یورو
1,600